Autor: Rainer Saad • 7. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska hoiatas USA poliitilise olukorra pärast

Rootsi ehitusfirma Skanska AB teatas täna kolmanda kvartali käibe neljaprotsendilisest suurenemist, kuid hoiatas, et mõned projektid USA energiasektoris võivad sealse ebakindla poliitilise olukorra tõttu hilineda.

Skanska kolmanda kvartali tegevuskasum kasvas 1,42 miljardilt Rootsi kroonilt 1,47 miljardile (167 mln euroni). Analüütikud ootasid tegevuskasumiks 1,6 miljardit krooni. Käive kasvas 33,34 miljardilt kroonilt 34,82 miljardile (3,8 mld euroni). Analüütikud ootasid käibeks 28,8 miljardit krooni.

"USA infrastruktuuri turul on oodata energiaga seotud projektide hilinemist," teatas Skanska enda aruandes.

Rootsi ehitusfirma tellimusteraamat kasvas kolmandas kvartalis võrreldes möödunud aastaga 33,34 miljardilt kroonilt 34,82 miljardile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785