5. november 2013

Teedeehituse turule tulija leidis juhi TREFist

Septembris teatas Soome ehitusettevõte Graniittirakennus Kallio Oy oma plaanidest siseneda Eesti ehitusturule, millest saab hüppelaud kogu Baltikumi turule sisenemiseks.

Graniittirakennus Kallio OY tegevus laieneb aktiivsemalt käesoleva aasta lõpus Eestisse. Selleks luuakse koostöös KMG Inseneriehituse AS-ga aktsiaselts, mille tegevdirektoriks on alates 1. detsembrist nimetatud Tarvi Kliimask, teatas ettevõte ehitusuudistele. 

Graniittirakennus Kallio Oy tegevdirektor Keijo Haavikko sõnul oli konkurss Eesti üksuse tegevdirektori kohale tihe. Eesti tegevdirektoriks nimetatud Tarvi Kliimask paistis kandidaatide hulgast välja hea ja kogenud äri- ja meeskonnajuhina, kes on võimeline uue üksuse kiirelt käivitama. Täpsem informatsioon asutamisel oleva aktsiaseltsi kohta avalikustatakse peale äriregistrikande tegemist.

Kliimask on seni töötanud 20 aastat ettevõttes TREF AS.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688