5. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teedeehituse turule tulija leidis juhi TREFist

Septembris teatas Soome ehitusettevõte Graniittirakennus Kallio Oy oma plaanidest siseneda Eesti ehitusturule, millest saab hüppelaud kogu Baltikumi turule sisenemiseks.

Graniittirakennus Kallio OY tegevus laieneb aktiivsemalt käesoleva aasta lõpus Eestisse. Selleks luuakse koostöös KMG Inseneriehituse AS-ga aktsiaselts, mille tegevdirektoriks on alates 1. detsembrist nimetatud Tarvi Kliimask, teatas ettevõte ehitusuudistele. 

Graniittirakennus Kallio Oy tegevdirektor Keijo Haavikko sõnul oli konkurss Eesti üksuse tegevdirektori kohale tihe. Eesti tegevdirektoriks nimetatud Tarvi Kliimask paistis kandidaatide hulgast välja hea ja kogenud äri- ja meeskonnajuhina, kes on võimeline uue üksuse kiirelt käivitama. Täpsem informatsioon asutamisel oleva aktsiaseltsi kohta avalikustatakse peale äriregistrikande tegemist.

Kliimask on seni töötanud 20 aastat ettevõttes TREF AS.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785