Teedeehituse turule tulija leidis juhi TREFist

Septembris teatas Soome ehitusettevõte Graniittirakennus Kallio Oy oma plaanidest siseneda Eesti ehitusturule, millest saab hüppelaud kogu Baltikumi turule sisenemiseks.

Graniittirakennus Kallio OY tegevus laieneb aktiivsemalt käesoleva aasta lõpus Eestisse. Selleks luuakse koostöös KMG Inseneriehituse AS-ga aktsiaselts, mille tegevdirektoriks on alates 1. detsembrist nimetatud Tarvi Kliimask, teatas ettevõte ehitusuudistele. 

Graniittirakennus Kallio Oy tegevdirektor Keijo Haavikko sõnul oli konkurss Eesti üksuse tegevdirektori kohale tihe. Eesti tegevdirektoriks nimetatud Tarvi Kliimask paistis kandidaatide hulgast välja hea ja kogenud äri- ja meeskonnajuhina, kes on võimeline uue üksuse kiirelt käivitama. Täpsem informatsioon asutamisel oleva aktsiaseltsi kohta avalikustatakse peale äriregistrikande tegemist.

Kliimask on seni töötanud 20 aastat ettevõttes TREF AS.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed