Autor: Alyona Stadnik • 24. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raivo Hein: kinnisvara on hea igal ajal osta

Investor Raivo Heina sõnul on kinnisvarasse hea investeerida igal ajal, kui selleks on võimalus.

"Olen isegi mõelnud kinnisvarasse investeerimise peale ning vaatan kinnisvara suuremates linnades ja Tallinna ümbruses," märkis Hein.

Tema sõnul on hea investeerida igasse kinnisvarasse, ettevõtja poolt vaadatuna loomulikult ärikinnisvarasse. "Kui tahad endale elamist osta, siis ei ole head ega halba aega, elamist on ikka vaja. Kui sul on võimalus osta kinnisvara heal ajal, siis osta ja kui tuleb osta halval ajal, siis osta ka," soovitas ta.

Nimelt kirjutab tänane Äripäev, et kinnisvaratehingute arv on maa-ameti andmetel jõudnud 2007. aasta buumi tasemele, kuid hindadel on kinnisvaraspetsialistide sõnul veel kasvuruumi. Äripäev uurib, kas praegu tasub investeerida kinnisvarasse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785