Raivo Hein: kinnisvara on hea igal ajal osta

Investor Raivo Heina sõnul on kinnisvarasse hea investeerida igal ajal, kui selleks on võimalus.

"Olen isegi mõelnud kinnisvarasse investeerimise peale ning vaatan kinnisvara suuremates linnades ja Tallinna ümbruses," märkis Hein.

Tema sõnul on hea investeerida igasse kinnisvarasse, ettevõtja poolt vaadatuna loomulikult ärikinnisvarasse. "Kui tahad endale elamist osta, siis ei ole head ega halba aega, elamist on ikka vaja. Kui sul on võimalus osta kinnisvara heal ajal, siis osta ja kui tuleb osta halval ajal, siis osta ka," soovitas ta.

Nimelt kirjutab tänane Äripäev, et kinnisvaratehingute arv on maa-ameti andmetel jõudnud 2007. aasta buumi tasemele, kuid hindadel on kinnisvaraspetsialistide sõnul veel kasvuruumi. Äripäev uurib, kas praegu tasub investeerida kinnisvarasse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed