Autor: Kadri Põlendik • 14. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi Keevitus: languseks tuleb valmis olla

Arusaamine, et mõni aasta on müügi poolest edukam, mõni vähem edukas, aitab ettevõttel veepeal püsida, leidis täna avaldatud Harjumaa TOPis 11. kohale kerkinud Viimsi Keevitus ASi juht Jaak Ritso.

Sel aastal Äripäeva Rikaste TOPis kiire tõusu teinud ning 128. kohale jõudnud Ritso on oma ettevõttest rääkides rahulolev. Hoolimata sellest, et ta annab aru, et hästi läinud 2012. aasta oli üksik tipp, millele järgneb mitu langusaastat. Ta on languseks valmis ning suhtub tagasiminekusse rahulikult.

"Tuleb käibelangus ja võib-olla ka kasumilangus. Võib-olla jääb kasum samaks. Järgmisel aastal kindlasti toimub suur langus," prognoosis ta ettevõtte ootuseid. "Loomulikult olime arvestanud (langusega - toim). Isegi mitte see aasta, vaid pigem järgmisel aastal. Eelmise aastal teadsime, et sel aastal toimub langus, me ei investeerinud sellesse, et läheb ülespoole, vaid teadsime, et on üks selline aasta ja edaspidi on vähem jälle. Vähemalt selles valdkonnas. Eelmisel aastal sõlmitud lepingutest läheb osa sel ja osa veel järgmisel aastal edasi. Eks siin tuleb midagi ka väheke peale, aga ikkagi kordades vähem."

Möödunud aastal teenis Viimsi Keevitus 19 mln eurose käibe juures 1,9 mln eurot kasumit.

Millega soovitab arvestada Ritso järgmise aasta eelarves ning kuidas rohkem müüa, loe pikemalt tänasest Äripäeva paberlehest.

Äripäev paneb oktoobri kolmel nädalal pingeritta Eesti maakondade edukaimad.

Vaata ilmumisgraafikut ja loe metoodikast Äripäeva uudisteportaalist.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785