Autor: Indrek Kald • 30. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi kaubandusristmikule lisandub Selver

Viimsi südamesse Haabneeme kerkib 2015. aastaks uus kaubanduskeskus, mille põhiüürnikuks saab Selveri hüpermarket.

Kahekorruselise kaubanduskeskuse 14 000 ruutmeetrile on planeeritud lisaks 4000ruutmeetrisele Selverile muud kaubanduspinnad, toitlustuskohad, spordiklubi ning vaba aja veetmise võimalused. Hoone projekteerimise juures nähakse võimalust ka näiteks raamatukogu ehitamiseks.

Loe edasi Äripäeva uudisteportaalist .

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785