23. september 2013

Go Track ja Lemminkäinen ehitavad Transiidikeskusele raudteelaienduse

17. septembril sõlmis Transiidikeskuse AS ehitusettevõtetega lepingu oma terminalala raudteelahenduse laienda,iseks, mille tulemusena kahekordistub konteinerterminali rongide ümberlaadimisvõimsus. Investeeringu maksusmus ulatub 2 miljoni euroni.

"Sõlmisime ehituslepingu konteinerterminali teenindava raudteelahenduse laiendamiseks. Ehitusettevõteteks valisime usaldusväärsed partnerid - OÜ Go Track ja AS Lemminkäinen Eesti, kes peavad meile aasta lõpuks valmis ehitama 3,1 km raudteid, millele lisandub 0,5 km pööranguid," kommenteeris Transiidikeskuse juhatuse esimees Erik Laidvee.

 Selle investeeringu maht on 2 miljonit eurot, millest ettevõte ootab kasu rongide laadimise kiirendamise läbi. "Investeeringu tulemusena saame võimaluse laadida oma konteinerterminali raudteelaadimispunktides kaht blokk-konteinerrongi üheaegselt ning 12 rongi ööpäevas.Meie käesoleva aasta kinnitatud investeeringute plaan on 25 miljonit eurot, millest lõviosa läheb konteinerterminali laiendusse Muuga sadamas," ütles Laidvee. Transiidikeskuse AS on Eesti spetsialiseeritud konteineri- ja üldkaubaterminalide operaator Muuga sadamas. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688