3. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uue ehitusfirma juhi konkursil kandideerijatest puudu ei ole

Eelmisel nädalal alustas aktiivse juhi otsinguga Eestisse laienev Soome ehitusettevõte Graniittirakennus Kallio OY. Uus juht selgub järgmisel kuul.

Ehitusuudistele antud intervjuus ütles Kallio OY tegevjuht Keijo Haavikko, et konkurss on nende jaoks juba edukalt alanud, sest Eesti filiaali juhi kohale on oma kanditatuuri esitanud juba üle kümne inimese.

Uus juht saab väljaõppe Soomes ning alustab seejärel Eesti meeskonna loomist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785