29. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome ehitusettevõte laieneb Eestisse

Eilses Äripäevas ilmus Soome ehitusettevõtte Graniitirakennus Kallio OY töökuulutus, kes teatab, et plaanib laieneda Eesitsse ja kogu Baltikumi.

Sellega seoses otsib turule siseneja Eestisse loodavasse ettevõtesse tegevdirektorit.

Kontsern Graniittirakennus Kallio Oy on Soomes ja Rootsis tegutsev oma töötajatele kuuluv uuendusmeelne insenerehituse ettevõte. Firma tegutseb kõigis insenerehituse valdkondades ning osaleb Põhja-Rootsi insenerehitushangetes.

Ettevõtte juhtkond andis Ehitusuudistele lubaduse, rääkida laienemises ja selle tagamaast lähemalt järgmisel nädalal.

2012. aastal oli ettevõtte käive üle 80 miljoni euro. 2013. aastal on kontserni käibeks plaanitud ligikaudu 150 miljonit eurot. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785