Logistikapargi arendajad tülis, edasine arendus seiskunud

Juuni keskel eemaldati kinnisvaraarendusega tegeleva ASi Süda Maja juhatusest Veiko Murruste, samuti lisandus ettevõtte omanikeringi kaks uut firmat. Mitme Süda Maja tuumikliikme sõnul on seis firma eesotsas üsnagi hapu, kirjutab Äripäev.

Ehkki Ametlikes Teadaannetes ilmus 22. ­augustil info, et nõukogu kutsus senise juhatuse liikme Murruste tagasi ja lõpetas tema esindus­õigused, ei tunnista mees ise oma lahkumist. “Mul ei ole ühtegi legitiimset dokumenti, millest nähtuks väidetav tagandamine,” rääkis ta.

Samas märkis Murruste, et omaalgatuslikku lahkumist vaagis ta juba pool aastat tagasi ja rääkis sellest ka firma nõukogule, kuid nõukogu palus tal ametisse jääda, kuni pooleliolevad projektid valmis saavad. Süda Maja arendab Ameerikanurga äriparki, mis külgneb Tartu maantee ja Tallinna ringteega ning paikneb magistraalide lõuna- ja läänesuuna vahelisel alal.

Küsimusele, kas Ameerikanurga vindumine oli samuti üks põhjus, miks enamusaktsionärid senise juhataja Veiko Murruste Lenno Ruudu vastu välja vahetasid, vastas Järving, et ka see mängis oma rolli. “Ega Ameerikanurga arendus kerge pole. Paremad ajad ootavad meid loodetavasti ees, sest asjal on perspektiivi. Aga sellise tempoga, nagu me esialgu lootsime, pole logistikapargi ehitus siiski kulgenud,” selgitas Järving. Ta lisas, et alates ajast, mil Äripäev teemat kajastas, pole midagi märkimisväärselt edasi arenenud.

Loe pikemalt 27. augusti Äripäeva paberlehest.

Osale arutelus

  • Lennart Ruuda

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed