26. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helsingi büroohoonete ehitusmaht 90ndate tasemel

Helsingi büroohoonete ehitusmaht on teinud eriti kiire languse selle aasta teises kvartalis, kirjutab  Rakennuslehti.fi. langust on tunda ka elamuehituses.

Ärikinnisvara ehitus on selle aasta II kvartalis olnud Helsingis ebatavaliselt vaikne. Väljastatud ehituslubade hulk moodustas 25%, alustatud ehitusobjektid 59%, pooleliolevad ehitusobjektid 15% ja valminud ehitusobjektid 81% 2012. aasta tasemest.

Elamuehituses langes ehituslubade arv 51% võrreldes eelmise aastaga, kirjutab leht. 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785