22. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu ehitab: Tasku laiendus ja uus luksushotell 

Sel nädalal teatas Tartu Tasku kaubanduskeskus plaanidest ehitada täis bussijaama ja kaubanduskeskuse vaheline ala. Raekoja taha kerkib luksushotell.

Tasku kaubanduskeskuse plaanib täis ehitada Tasku ja bussijaama vahelise ala, mille tulemusena saab ka bussijaam katuse. Emajõe ärikeskus taotles juba eelmine aasta detailplaneeringu algatamist, et realiseerida laiendusprojekt.

Bussijaamast saab osa Tasku keskusest esimesel korrusel.

OÜ Toomemäe Kinnisvara hakkab realiseerima hotelliprojekti, millele oodati linnavalitsuselt ehitusluba. Sel nädalal see ka saabus.

Uus luksushotell hakkab asuma aadressil Ülikooli 14. Hotelli projekteeris Allianss Arhitektid arhitektid, kooseisus: Tarmo Teedumäe, Indrek Tiigi, Paco Ernest Ulman ja Tõnis Savi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785