Autor: Indrek Kald • 16. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Priit Willbach läks Reformist Keskerakonda

Tallinna Tehnikakõrgkooli professor, endine ehitusettevõtja Priit Willbach lahkus Reformierakonnast ja liitus Keskerakonnaga.

"Hindan väga seda, kui inimestele antud lubadustele järgnevad reaalsed teod," selgitas Willbach Keskerakonna pressiteates. "Loodan väga, et Tallinna ja Toompea vastasseis muutub peatselt koostööks – sellest saaksid kasu nii pealinn kui ka kogu riik," lisas ta.

"Ise soovin tulenevalt oma elukutsest teha pealinnas tööd selle nimel, et transpordi- ja teedevõrk areneks jõudsalt edasi," kinnitas Willbach.

Ehitusteadlane Priit Willbach on jäähokiliidu juhatuse liige. Reformierakonda kuulus ta 1996. aastast. 1990ndail tegutses toona Priit Vilba nime kandnud ettevõtja ehitusäris, juhtides ettevõtet Wiklar.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785