Autor: Raigo Neudorf • 16. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskkonnasõbralike ehitusmaterjalide turgu ootab suur kasv

Globaalne keskkonnasõbralike ehitusmaterjalide turg kasvab aastaks 2020 enam kui kaks korda, kirjutab Arengufondi blogi Fututuba.ee.

Navigant Research’i uuringu andmeil kasvab nimetatud segment tänavuselt 116 miljardilt dollarilt 254 miljardi dollarini aastaks 2020.  Suurima regionaalse turuna (ca 50%) nähakse seejuures just Euroopat.

Loe lugu pikemalt Tööstusuudiste teemaveebist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785