Autor: Indrek Kald • 6. august 2013

Renoveeritava Patarei kõrvale tulevad viiekordsed majad

Tallinna linnavalitsus algatab homsel istungil detailplaneeringu, mis näeb ette Patarei merekindluse renoveerimise ja sellele kaasaegse kasutusfunktsiooni leidmise ning loob ühtlasi võimaluse rajada kindlusrajatise naabrusse viiekorruselised elu- ja ärihooned.

Kalaranna tn 28 ja Vesilennuki tn 4 kinnistu detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Riigi Kinnisvara AS. Detailplaneering hõlmab Kalaranna tänava ja mere vahelise 3,71 hektari suuruse maa-ala. Kalaranna tn 28 kinnistul suurusega 3,3 ha paikneb muinsuskaitse all olev Patarei merekindlus.

Loe pikemalt Äripäeva uudisteportaalist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688