Renoveeritava Patarei kõrvale tulevad viiekordsed majad

Tallinna linnavalitsus algatab homsel istungil detailplaneeringu, mis näeb ette Patarei merekindluse renoveerimise ja sellele kaasaegse kasutusfunktsiooni leidmise ning loob ühtlasi võimaluse rajada kindlusrajatise naabrusse viiekorruselised elu- ja ärihooned.

Kalaranna tn 28 ja Vesilennuki tn 4 kinnistu detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Riigi Kinnisvara AS. Detailplaneering hõlmab Kalaranna tänava ja mere vahelise 3,71 hektari suuruse maa-ala. Kalaranna tn 28 kinnistul suurusega 3,3 ha paikneb muinsuskaitse all olev Patarei merekindlus.

Loe pikemalt Äripäeva uudisteportaalist.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed