5. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara nõukogu täienes Allar Niinepuuga

ASi Arco Vara aktsionärid valisid täna uueks nõukogu liikmeks ettevõtte juhi Tarmo Silla äripartneri Allar Niinepuu, vahendab Äripäev.

Juunis omandas Tarmo Silla firma Alarmo Kapital Arco Varas 6,5%se osaluse. Alarmo Kapitali teine osanik on Allar Niinepuu. Aktsiaid müüsid neile Arco Vara asutajad Hillar-Peeter Luitsalu ja Richard Tomingas. Seejuures väljus Tomingas börsiettevõtte omanikeringist.

Niinepuu on Tarmo Silla äripartner ka Moldovas tarbimislaene väljastavas firmas AS IuteCredit Europe, mille juures olid varem tegevad ka advokaat Üllar Talviste ja IT-ettevõtja Tiit Vapper.

Samuti on Niinepuu kolmandiku ulatuses osanik GEST Invest Grupp OÜs, millest kaks kolmandikku kuulub Tiit ja Rein Pallingule. Ettevõte loodi 2008. aastal, et arendada ärisuhteid Eesti ja Gruusia vahel. Plaanidele tõmbas kriipsu peale Venemaa sõjaline rünnak Gruusia vastu sama aasta augustis. 2013. aasta juuni seisuga ei ole GEST Invest Grupp Gruusias omandatud maatükil tegevust arendama hakanud.

"Tänase päeva seisuga (2013. aasta juuni lõpuks) pole aga Gruusia näol ikka veel tegemist stabiilse majanduspiirkonnaga, seega on ootel ka aktiivse majandustegevuse start käivitamisel olevas tütarettevõttes," seisab GEST Invest Grupi mulluses majandusaasta aruandes.

Arco Vara aktsionäride erakorraline üldkoosolek algas täna kell 11.03 ja lõppes kell 11.07 ning oli pädev võtma vastu otsuseid päevakorras olnud küsimuses, teatas  ettevõte börsile.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785