Arco Vara nõukogu täienes Allar Niinepuuga

ASi Arco Vara aktsionärid valisid täna uueks nõukogu liikmeks ettevõtte juhi Tarmo Silla äripartneri Allar Niinepuu, vahendab Äripäev.

Juunis omandas Tarmo Silla firma Alarmo Kapital Arco Varas 6,5%se osaluse. Alarmo Kapitali teine osanik on Allar Niinepuu. Aktsiaid müüsid neile Arco Vara asutajad Hillar-Peeter Luitsalu ja Richard Tomingas. Seejuures väljus Tomingas börsiettevõtte omanikeringist.

Niinepuu on Tarmo Silla äripartner ka Moldovas tarbimislaene väljastavas firmas AS IuteCredit Europe, mille juures olid varem tegevad ka advokaat Üllar Talviste ja IT-ettevõtja Tiit Vapper.

Samuti on Niinepuu kolmandiku ulatuses osanik GEST Invest Grupp OÜs, millest kaks kolmandikku kuulub Tiit ja Rein Pallingule. Ettevõte loodi 2008. aastal, et arendada ärisuhteid Eesti ja Gruusia vahel. Plaanidele tõmbas kriipsu peale Venemaa sõjaline rünnak Gruusia vastu sama aasta augustis. 2013. aasta juuni seisuga ei ole GEST Invest Grupp Gruusias omandatud maatükil tegevust arendama hakanud.

"Tänase päeva seisuga (2013. aasta juuni lõpuks) pole aga Gruusia näol ikka veel tegemist stabiilse majanduspiirkonnaga, seega on ootel ka aktiivse majandustegevuse start käivitamisel olevas tütarettevõttes," seisab GEST Invest Grupi mulluses majandusaasta aruandes.

Arco Vara aktsionäride erakorraline üldkoosolek algas täna kell 11.03 ja lõppes kell 11.07 ning oli pädev võtma vastu otsuseid päevakorras olnud küsimuses, teatas  ettevõte börsile.

Osale arutelus

  • Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed