1. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuulberg võitis avamerepurjetamises meistritiitli

Ehitusfirma Rand&Tuulberg asutajaid ning omanikke Aivar Tuulberg saavutas juulis Eesti avamerepurjetamise meistrivõistlustel ORC II paadiklassis esikoha.

Eesti avamerepurjetamise meistrivõistlustel, 56. Muhu väina regatil noppis Tuulberg oma jahiga Katariina II (Pärnu Jahtklubi) esikoha pooltel ettappidel, mis andis tema meeskonnale kindla võidu. Grupis võistles 16 jahti. 

Lisaks tuli juuli alguses Tuulbergi juhitud jaht juba teist aastat järjest võitjaks avamerepurjetamise ORC-klassi Läti meistrivõistlustel.

Ehitusuudised.ee õnnitleb Aivar Tuulbergi ja tema meeskonda meistritiitli puhul.

Muhu Väin 2013, Katariina II EST646,kapten Aivar Tuulberg, Pärnu Jahtklubi
Foto: Piret Salmistu, Kalev Jahtklubi
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785