Äripäev ostis suve hakul ajakirja Ehitaja

Äripäev ostis ehitus- ja kinnisvaravaldkonna professionaalidele suunatud ajakirja Ehitaja.

1995. aastal ilmumist alustanud ajakiri kirjutab süvendatult Eesti ehitusvaldkonna suundumustest, võimaldab selles sektoris tegutsejatel end kursis hoida kolleegide ja konkurentide tegemistega ning koguda teadmisi uute meetodite, materjalide ning tehnoloogiate kohta.

"Presshouse’i portfelli ainsa B2B-tüüpi väljaandena jäänud Ehitajal nappis kõigest sellest, mida Äripäeva organisatsioon pakkuda suudab. Tugevast kliendibaasist alustades ja äriajakirjanduse kompetentsiga lõpetades. Selles tähenduses oli müügitehing väga loogiline ja pooltele kasulik samm," ütles Presshouse´i tegevdirektor Janis Kaal.

Äripäev on arendanud viimastel aastatel jõuliselt erinevatele segmentidele mõeldud infotooteid, alates traditsioonilistest käsiraamatutest, ajakirjadest, uudisportaalidest kuni seminaride, konverentside ja koolitusteni. "Saame oma tooteportfelli liita väikese, aga omas turusegmendis tugeval positsioonil toote," kommenteeris ostutehingut Äripäeva teabekirjastuse direktor Liivi Kedelauk. Tema sõnul ei too üleminek klientidele kaasa muudatusi pakutavates teenustes, kuid kindlasti arvestatakse ajakirja arendades sektori vajadustega.

Esimene Ehitaja number Äripäeva kaubamärgi all ilmub juba augustis.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee