Autor: Ave Lepik • 28. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narvas asuti taastama lagunevat Victoria bastioni

Narvas alustati laguneva kindlustusehitise, Victoria bastioni rekonstrueerimist, mis oli ammu plaanis, kirjutab Põhjarannik.

Ehituse raames restaureeritakse, kindlustatakse ning konserveeritakse Victoria bastion ja kurtiinid. Kunagisse püssirohukeldrisse ehitatakse külastuskeskus. Samuti heakorrastatakse bastioni lähiterritoorium, rajatakse välisvalgustus ja paigaldatakse väikevormid.

Riigihanke konkursil valis linn ehitajaks OÜ E&G Tartust ja ASi Pärnu REV. Ehituse üldmaksumus on 2 909 582 eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785