Autor: Alyona Stadnik • 3. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordeconi juhtide teenistus kasvas 100%

Börsifirmade juhtide tasudest kasvas mullu enim Nordeconi juhtkonnal. Selle taga on tulemustasu, mis andis ligi 100% teenistuse tõusu.

Ehitusfirma Nordecon juhtide tasu kasvas mullu ligi 9800 euroni kuus. Ehitusfirma juhtide teenistust kergitas tulemustasu, mis moodustas mullusest sissetulekust ligi 45%.

"Juhatus ei saanud 2011. aastal tulemustasud, 2012. aastal sai," selgitas Nordeconi juhatuse esimees Jaano Vink. "Lihtsalt öeldes oli nii, et 2011. aastal oli ettevõtte kahjumis ja siis ei olnud põhjust juhatusele tulemustasu maksta. 2012. aastal ettevõtte täitis ja ületas juhatusele seatud eesmärgid ja seetõttu tasuti tulemustasu."

Ettevõtte tasustamissüsteem on tema sõnul lihtne - tulemustasu makstakse, kui tulemust on. Nordecon jõudis möödunud aastal pärast kriisi taas esimest korda kasumisse.

Milline börsifirma juht teenis mullu enim ning kuidas kellel tasu kasvas-kellel langes, loe pikemalt tänasest Äripäevast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785