26. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC loob lähiaastatel üle 2000 kaasaegse kodu

NCC Elamuarendus teatas, et rajab Tallinna Haabersti linnaossa lisaks 130-le korterile veel kaks neljakorruselist energiasäästlikku kortermaja kokku 38 korteriga. Ehitustegevusega on alustatud ning objektid valmivad  käesoleva aasta jooksul.

NCC teatel on vastavad uued korrusmajad energiaklass ”B” nõuetele ning nende ruutmeetri arvutuslik energiakulu ulatub vaid 108 kilovatt-tunnini aastas.

Korrusmajade arhitekt on Ilmar Klammer ning hooned projekteeris EA Reng AS. NCC Ehitus märkis, et annab kõikidele korteritele kolme aasta pikkuse ehitusgarantii.

“Pärnaõuet iseloomustab kõrge ehituskvaliteet, terviklik kontseptsioon ja soodne asukoht,” lausus NCC Elamuarendus OÜ juhataja Priit Aer. „Liigume projektiga edasi tempos, mille järgi valmib igal aastal vähemalt kaks-kolm korrusmaja.“

Pärnaõue eluasumis on eelnevatel aastatel valminud kokku sada korterit, juulis valmib täiendavalt 31 ning aasta lõpus 38 korterit.

Lisaks Haaberstis asuvale Pärnaõuele arendab NCC suurematest projektidest veel Viimsis Tammeõue ja Mustamäel Rabaküla elurajoone. Koos käimasolevate detailplaneeringutega loob ettevõte Tallinnasse ja Harjumaale üle 2000 uue kaasaegse kodu.

NCC alustas Pärnaõue elurajooni arendust 2008. aastal, kümneaastases perspektiivis peaks Rannamõisa ja Vana-Rannamõisa tee vahel asuma uus ja kaasaegne linnakvartal kokku enam kui 40 kortermajaga. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785