23. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko jätkab masu ajal peatatud ehitust

Merko Ehitus jätkab 2007. aastal alustatud ja aasta hiljem masu ajal peatatud 14-korruselise kortermaja ehitust Tallinnas Kentmanni 6, teatas ettevõte.  

Arhitekt Indrek Allmanni projekteeritud maja peaks valmima 2014. aasta lõpus. Merko teatas juba aasta tagasi, et alustab ettevalmistusi Kentmanni tn 6 elu-ja ärihoone ehituse jätkamiseks.

„Hoonele on juba rajatud kaks maa-alust parkimiskorrust ning ehitustööd jätkuvad sel nädalal. Hoone esimesed kaks korrust on mõeldud eeskätt äripindadeks ning ülejäänud 12 korrust korteriteks,“ ütles Merko Ehitus Eesti elamuehitusdivisjoni direktor Tiit Kuusik. Kuusiku sõnul on hoone juba pooled hoone pinnad broneeritud. 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus Äripäev

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785