15. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB: kodulaenu kulude vähenemist ei saa enam loota

Balti pered ei saa enam loota, et seoses euribori langemisega ka laenukulud jätkuvalt vähenevad, nagu see oli harjumuspärane 2012. aastal, ütles SEB Eesti eraisikute suuna arendusjuht Triin Messimas.

"Aasta alguses on veel veidi ruumi eluasemelaenude intressimäärade vähenemiseks, kuna turuintressimäärade madal tase ei ole veel kõiki (ka pikemaks kui kuueks kuuks fikseeritud intressiga) laenulepinguid mõjutanud, kuid 2012. aastaga võrreldes on muutused marginaalsed," märkis Messimas.

Loe edasi Äripäeva uudisteportaalist .

Autor: Äripäev Äripäev

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785