Autor: Romet Kreek • 25. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon sai Narvas 15miljonilise lepingu

Nordecon hakkab ehitama Narva Estri kaubanduskeskuse III järku. Ehituslepingu maksumus on üle 15 miljoni euro, millele lisandub käibemaks.

Ehitustööd algavad tänavu aprillis ning lõpevad tuleval suvel, teatas ettevõte börsile.

Nordecon ASi juhatuse liikme Avo Amburi sõnul on ASTRI Keskus Nordeconi jaoks  tuttav koht, sest ka kaubanduskeskuse eelmist etappi ehitas samuti Nordeconi kontserni kuuluv ettevõte. „Hea meel on tõdeda, et seegi kord osutus meie pakkumine tellija jaoks sobivaimaks.“

Tööde käigus lammutatakse osaliselt olemasoleva kaubanduskeskuse ühekordne hooneosa ning rajatakse uus 3korruseline hoone, mis sisaldab kokku ligikaudu 19 000 ruutmeetrit uut kaubanduspinda. Samuti ehitatakse välja parkimismaja koos avatud parklaga pea 400 autole ning korrastatakse ümbritsevad tänavad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785