Nordecon sai Narvas 15miljonilise lepingu

Nordecon hakkab ehitama Narva Estri kaubanduskeskuse III järku. Ehituslepingu maksumus on üle 15 miljoni euro, millele lisandub käibemaks.

Ehitustööd algavad tänavu aprillis ning lõpevad tuleval suvel, teatas ettevõte börsile.

Nordecon ASi juhatuse liikme Avo Amburi sõnul on ASTRI Keskus Nordeconi jaoks  tuttav koht, sest ka kaubanduskeskuse eelmist etappi ehitas samuti Nordeconi kontserni kuuluv ettevõte. „Hea meel on tõdeda, et seegi kord osutus meie pakkumine tellija jaoks sobivaimaks.“

Tööde käigus lammutatakse osaliselt olemasoleva kaubanduskeskuse ühekordne hooneosa ning rajatakse uus 3korruseline hoone, mis sisaldab kokku ligikaudu 19 000 ruutmeetrit uut kaubanduspinda. Samuti ehitatakse välja parkimismaja koos avatud parklaga pea 400 autole ning korrastatakse ümbritsevad tänavad.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed