12. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn eelistab propagandat teeremondile

Keskerakond on Tallinnas võimul juba üle kümne aasta, sellest suurema osa sisuliselt ainuvõimul. Kindlasti on selle aja jooksul tehtud palju häid otsuseid, kuid need jäävad aasta-aastalt süveneva raiskamise varju, kirjutab Tallinna linnavolikogu IRLi fraktsiooni esimees Toivo Jürgenson. 

Midagi on väga nihkes, kui propagandaaparaat saab raha aastas üle 5 miljoni euro, samal ajal aga ei suuda linn tagada elementaarset. Loe edasi Jürgensoni arvamusartiklit Äripäeva uudisteportaalist. 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785