Autor: Meelis Mandel • 12. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti riikide halvimad teed on...

Kuigi see võib tänavatel aukude vahel laveerivaid eestlasi üllatada, peab World Economic Forum (WEF) oma värskes uuringus konkurentsitult kõige halvemate teedega riigiks lähiregioonis Lätit.

WEFi "Travel & Tourism Competitiveness Report for 2013" paigutas Läti 144 riigi seas teede olukorra järgi 98. kohale, kirjutab rahvusvaheline uudkskiri news2biz Latvia. Leedu paiknes samas uuringus heal 32. ja Eesti suhteliselt heal 61. kohal.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785