18. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnlamelli Eesti muudab nime uute turgude pärast

Tuntud palkmajade müügi- ja ehitusettevõte Finnlamelli Eesti OÜ võtab kasutusele uue kaubamärgi Finnlog.

Finnlamelli Eesti OÜ tegevjuht Alar Antoni sõnul kasutas ettevõte senise kümne tegevusaasta vältel tuntud Soome palkmajade ning palgitootja Finnlamelli kaubamärki.

Antoni sõnul sündis otsus võtta kasutusele uus kaubamärk Finnlog just uusi turge ja ettevõtte arenguplaane silmas pidades. „Täna oleme aktiivsed ja pakume oma teenuseid paljudel välisturgudel ka väljaspool Skandinaaviat, sealhulgas Venemaal, kus kaubamärk Finnlamelli on klientidele keeruline hääldada ja mõista.“

Ettevõtte netokäive moodustas möödunud aastal 4,7 mln eurot ning Finnlamelli Eesti OÜ tegevust tunnustati 2012. aastal Eduka Eesti Ettevõtte tunnistusega. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785