8. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko ehitab ligi 13 miljoni euro eest Narva-Jõesuusse hotelli

7. veebruaril 2013 sõlmiti AS Merko Ehitus kontserni kuuluva ASi Merko Ehitus Eesti ja OÜ Termak Real Estate vahel leping SPA hotell Noorus ehitustöödeks. Hotell valmib järgmise aasta mais.

Tööde käigus projekteeritakse ja ehitatakse mere-äärsele krundile hotell ning vabaaja veekeskus brutopindalaga 15 316 m². Rekonstrueeritavast ja uusehituse osast koosneval hotellil saab olema 7 korrust ning 100% uusehitisena rajataval SPA hooneosal 4 korrust ning neid hakkab ühendama kahekorruseline galerii.

Hoonesse on planeeritud kokku 115 numbrituba koos retseptsiooni ja lobby baariga, konverentsikeskus, restoran, bowling, vee- ja saunakeskus, VIP SPA ala, ravi SPA, ilu-, laste- ja spordikeskus.

Lepingu maksumus on 12,756 miljonit eurot ning tööde üleandmise tähtaeg on 2014. aasta mai.

Uus hotell Narva-Jõesuus
Foto: Merko
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785