Rõivase asemel Aas - Riigi Kinnisvara sai uue nõukogu esimehe

31. jaanuaril, valis Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) nõukogu oma korralisel koosolekul ühehäälselt uueks nõukogu esimeheks Arto Aasa. RKASi senine nõukogu esimees Taavi Rõivas asus möödunud aasta lõpus ametisse sotsiaalministrina.

Arto Aas on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli haldusjuhtimise eriala. Alates 2011. aasta märtsist on Aas Riigikogu majanduskomisjoni liige ja alates 2012. aasta detsembrist Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees.

RKAS investeeris möödunud aastal avaliku sektori asutuste töötingimuste parendamisse kokku 15,7 miljonit eurot ning juhtis täiendavalt ligi 140 miljoni euro eest CO2 projekti investeeringuid, mille tulemusel renoveeriti mullu energiasäästlikumaks 377 hoonet üle riigi.

Auditeeritud majandustulemused avaldab ettevõte aprillis.

Ettevõttel on 7-liikmeline nõukogu, millesse kuuluvad Arto Aas, Aare Järvan, Tarmo Porgand, Taavi Madiberk, Kalev Kukk, Jüri Eerik ja Arnout D. Lugtmeijer.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed