29. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi avas ukse luksuskinnisvara portaali

Pindi Kinnisvara liitus aasta algusest esimesena Eestis maailma suurima luksuskinnisvara müügikanaliga luxuryrealestate.com, mis viib kohaliku luksuskauba miljonite ostuhuvilisteni üle maailma.

Luxuryrealestate.com-is on üle 48 000 luksuskinnisvaraobjekti, mida jälgib üle 4 miljoni külastaja kuus. See annab varaomanikule võimaluse suurendada Pindi Kinnisvara abil rahvusvahelist auditooriumi ning vähendada objekti müügiperioodi.

Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman ütles, et Realia Luxury kaubamärgi all on ettevõte turustanud luksuskinnisvara juba üle aasta. „Nüüd on aeg liikuda edasi, sest majanduskriis leevendub ka Euroopas ja USAs ning sealsete erainvestorite pilgud on taas suunatud ka Ida-Euroopasse,“ ütles Sooman. „Tegemist on meie mõistes üüratult suure andmebaasiga, maaklerite jaoks on sinna loodud lausa eraldi interaktiivne suhtluskeskkond, et info parimate pakkumiste kohta võimalikult kiiresti liiguks,“ sõnas Sooman.

„Eesti jõukatel varaomanikel on ainulaadne võimalus esitleda oma kinnisvara palmisaarte kruntide ning restaureeritud Euroopa losside kõrval,“ lisas ta, märkides, et andmebaasi kalleim objekt on praegu 450 miljonit dollarit maksev mereäärne kinnistu Dominikaani Vabariigis.

Pindi Kinnisvara/ERI Kinnisvara on Eesti suurim kinnisvarabüroo, millel on Eestis 13 kontorit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785