11. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn plaanib mahukat spordikeskuse ehitust 

Järgmisel aastal alustatakse Lasnamäel Tondiraba spordikeskuse ehitustöödega. Esimeses etapis valmib jäähall, millele on plaanitud 12 miljonit eurot.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on Tondiraba spordikompleksi detailplaneering ja projekt valmis ning hetkel valmistatakse ette riigihanget.

„Spordikompleksi ehitustööde esimese etapina rajatakse kolme väljakuga kaasaegne jäähall ning järgmistes etappides ehitatakse välja võimlemishall, nö. olümpiaujulaga veekeskus, raamatukogu ja hostel,“ tutvustas Kõlvart.Jäähalli ehitamine on Tondiraba spordikeskuse rajamise esimene etapp, misjärel alustatakse ujulakompleksi ja hosteli ehitamisega ning viimases etapis valmib võimlemishall.

Jäähalli valmimine on plaanitud 2014. aasta teisel poolel, kui Tallinn võõrustab 2015. aasta iluuisutamise juunioride MM-i.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785