3. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata: TOP100 edeteabelis 11 ehitussektori ettevõtet

TOP100 edetabeli näol on tegemist Eesti kõige pikema ettevõtteid tunnustava traditsiooniga. Ehitusuudised.ee toob välja 11 ehitus- ja kinnisvara sektori ettevõtet koos kohtatega.

Koht         Firma nimi                               Valdkond                          Juhatuse esimees

                                                                                                                     Tegevjuht

26.            ALSTOM Estonia AS              ehitus                                  Karl Jaanimägi

29.            JELD-WEN Eesti AS              ehitusmaterjalid               Martti Pernanen36.            Vestman Grupp AS                kinnisvara                          Aivar Berzin52.-54.     Maru AS                                    kinnisvara                          Pille-Riina Laiverik65.-66.     Viljandi Aken ja Uks AS         ehitusmaterjalid               Rain Hüva74.            Kunda Nordic Tsement AS   ehitusmaterjalid               Meelis Einstein83.            Pro Kapital Grupp AS             kinnisvara                          Allan Remmelkoor84.            E.L.L. Kinnisvara AS               kinnisvara                          Vahur Kaska85.            Empower AS                            ehitus                                 Margus Veensalu90.            Lemminkäinen AS                  ehitus                                 Sven Pertens97.            Säästke OÜ                              ehitusmaterjalid              Sven Nielsen

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785