3 detsember 2012

Vaata: TOP100 edeteabelis 11 ehitussektori ettevõtet

TOP100 edetabeli näol on tegemist Eesti kõige pikema ettevõtteid tunnustava traditsiooniga. Ehitusuudised.ee toob välja 11 ehitus- ja kinnisvara sektori ettevõtet koos kohtatega.

Koht         Firma nimi                               Valdkond                          Juhatuse esimees

                                                                                                                     Tegevjuht

26.            ALSTOM Estonia AS              ehitus                                  Karl Jaanimägi

29.            JELD-WEN Eesti AS              ehitusmaterjalid               Martti Pernanen36.            Vestman Grupp AS                kinnisvara                          Aivar Berzin52.-54.     Maru AS                                    kinnisvara                          Pille-Riina Laiverik65.-66.     Viljandi Aken ja Uks AS         ehitusmaterjalid               Rain Hüva74.            Kunda Nordic Tsement AS   ehitusmaterjalid               Meelis Einstein83.            Pro Kapital Grupp AS             kinnisvara                          Allan Remmelkoor84.            E.L.L. Kinnisvara AS               kinnisvara                          Vahur Kaska85.            Empower AS                            ehitus                                 Margus Veensalu90.            Lemminkäinen AS                  ehitus                                 Sven Pertens97.            Säästke OÜ                              ehitusmaterjalid              Sven Nielsen

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785