30. november 2012

Eksklusiivne ärimaja sai nurgakivi

29. novembril sai nurgakivi aasta pärast mere äärde Ahtri ja Laeva tänava nurgale valmiv Tallinna eksklusiivseim ärimaja Navigator.

Capital Mill OÜ tellimusel ehitatav ligi 9000ruutmeetrine klaasseintega kuuekorruseline ja kolmnurkse plaaniga hoone on esimene Baltikumis, mille energiatõhususe kuldtase saab kinnitatud rahvusvahelise LEED Gold sertifikaadiga.

“Kui Tallinna kesklinna kinnisvaraturgu ning nõudlust mõjutas majanduskriis vähe, siis fookus lükkus õigesse kohta – ettevõtjad hindavad järjest rohkem energiasäästlikke, kergesti ligipääsetavaid ja targalt automatiseeritud äripindu,” lausus Capital Mill OÜ partner Marko Kull.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688