30. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eksklusiivne ärimaja sai nurgakivi

29. novembril sai nurgakivi aasta pärast mere äärde Ahtri ja Laeva tänava nurgale valmiv Tallinna eksklusiivseim ärimaja Navigator.

Capital Mill OÜ tellimusel ehitatav ligi 9000ruutmeetrine klaasseintega kuuekorruseline ja kolmnurkse plaaniga hoone on esimene Baltikumis, mille energiatõhususe kuldtase saab kinnitatud rahvusvahelise LEED Gold sertifikaadiga.

“Kui Tallinna kesklinna kinnisvaraturgu ning nõudlust mõjutas majanduskriis vähe, siis fookus lükkus õigesse kohta – ettevõtjad hindavad järjest rohkem energiasäästlikke, kergesti ligipääsetavaid ja targalt automatiseeritud äripindu,” lausus Capital Mill OÜ partner Marko Kull.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785