Autor: Marta Jaakson • 12. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trink eelistab III samba osakutele optsioone

Merko Ehituse juhatuse esimehe Andres Trinki sõnul ei ole Merko Ehitus III samba osakutega töötajate premeerimist kaalunud, pigem näeks Trink likviidse aktsiaturu korral optsiooniprogrammi.

Äripäeva küsimusele, mida te arvate töötajate premeerimisest III samba osakutega vastas Trink, et see ei ole täna osa Merko Ehituse kompensatsioonisüsteemist ja otseselt seda kaalutud ei ole.

„Ütlen ausalt, et nii konkreetselt ei ole olnud jutuks. Pigem see on laiem kompensatsiooni küsimus. Täna on meie jaoks olulisem küsimus, et mis on tulemustasu proportsioon põhipalka ja juhul kui meil oleks likviidsem aktsiaturg, siis pigem diskuteeriks optsiooniprogrammi ja sarnaste komponentide teemal, mis kahjuks hetkel ei ole ka nii aktuaalsed,“ selgitas Trink.

Tänane Äripäev kirjutatab, et rahandusministeerium on koostamas laiemat analüüsi kolmanda samba maksete kohta riigitöötaja eest, kus vaadeldakse ka eripensioneid, tulemused selguvad 2013. aasta esimeses pooles. Äripäev tunneb huvi, kas taoline töötajate premeerimine võiks olla huvipakkuv ka erasektoris.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785