12. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2012. aasta maakler on Ardo Lepp

XI Rahvusvahelisel kinnisvarakonverentsil KINNISVARA 2012 kuulutati välja 2012. aasta parim maakler, kelleks sai DTZ Kinnisvaraeksperdi elamispindade osakonna juhataja Ardo Lepp.

Aasta Maakler 2012 Ardo Lepp omab töökogemust kinnisvara valdkonnad alates 1999. aastast. DTZ Kinnisvaraeksperdis töötab Lepp alates 2011.a. oktoobrist elamispindade osakonna juhatajana. Maakleritöös on Lepp tegelenud peamiselt elukondliku kinnisvara müügi, üüri ja vahendamisega.

Lepp on Eesti Kinnisvaramaaklerite koja liige alates 2000. aastast. Sama organisatsiooni aukohtu asendusliige oli ta aastatel 2008-2012. Alates 2010. aastast kuulub ta Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatusse, kus vastutab kinnisvaramaaklerite koolituse ja kutse andmise eest.Lepp on andnud suure panuse Eesti maaklerikutse viimisse Euroopa tasemele, olles Euroopa Liidu standardi "EVS-EN 15733:2010 Kinnisvaramaaklerite teenused. Nõuded kinnisvaramaaklerite teenuste pakkumisele" tõlkimise töögrupi juhiks.Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda valib igal aastal traditsiooniliselt enda liikmete seast välja kinnisvaramaakleri, kes väärib tunnustust ning nimetust AASTA MAAKLER. 2012 aasta

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785