9. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Tallinna Ülikooli uus hoone valmistub avamiseks

Ehitusuudised.ee külastas Tallinna Ülikooli uut valminud hoonet Astra, kus käisid ettevalmistused 6. detsembri avamiseks.

Hoone valmimisele andsid oma panuse:

Peaprojekteerija Oma Ehitaja AS, (Andrus Parm)

Autor: arhitekt Ignar Fjuk (Arhitektuuribüroo Ignar Fjuk OÜ)Kaastöö: arhitektid Neeme Tiimus, Kristi Smirnoff ja Erkki Ristoja (Arhitektuuribüroo Ignar Fjuk OÜ)Sisearhitektid: Kristiina Voolaid ja Helen Rebane (OÜ Impro)Konstruktor: Märt Mõttus (OÜ Inseneri büroo Märt Mõttus) 

 

Foto: ÄP fototoimetus
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785