17. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste investeerib laiendusse 30 miljonit

Plaanide järgi saab Ülemiste keskusest suurim Ülemiste Center OÜ juhatuse esimees Guido Pärnitsa sõnul oli arendusele andis tõuke konkurentide tegevus.

“Ei saa salata – eks me natuke oma laiendusplaani ajastasime selleks, et vastu astuda konkureerivatele arendustele, mida püütakse tuua,” selgitas Pärnits. Ta peab silmas Merkole kuuluva E.L.L. Kinnisvara arendatavat suurt keskust Lasnamäel ning Pro Kapitali plaane Peterburi tee alguse keskusega.

Kui need kõik teoks saaks, tähendaks see, et Lasnamäel oleks korraga kolm suurt keskust ja tugev konkurentsisurve.

“Ükski neist ehitama ei ole hakanud, aga nad juba  müüvad  end. Turul  toimub  midagi,”  sõnas Pärnits. Pärnitsa sõnul saab Ülemiste keskusest teha hoopis mastaapsemat asja, kui praegu on.

Loe pikemalt 17. oktoobri Äripäeva paberlehest või digilehest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785