11. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata: teedeehitusfirmade TOP 2012

Tänavuse tee-ehitajate TOPi  võitis ettevõte GoTrack OÜ, kes kasvatas oma majandustulemusi, kasutades varasemast paremat tehnoloogiat.

Tulevikku ettevõte Eestis kuigi roosilisena ei näe.

“Peame ennast raudteeehituse spetsialistiks, omame suurt parki spetsii?list

tehnikat. Tavapärane tee-ehitus ja asfaldi laotamine ei ole meie tegevusvaldkond,” märkis ettevõtte juhatuse liige Anti Selge.

Teedeehitajate TOP aastal 2012 on järgmine:

koht firma nimi                                   tegevjuht/juhatuse liige

1. GoTrack OÜ                                        Anti Selge

2. TAVT OÜ                                              Ivar Sova3. Lemminkäinen Eesti AS                  Sven Pertens4. Elva Kommunaal Grupp OÜ            Asko Vester5. Polarwerk OÜ                                     Margo Jäger6. Üle OÜ                                                 Priit Post7. TREF AS                                              Andres Gailit8. Domus Teed AS                                Lauri Välling9. Ferrander OÜ                                     Konstantin Võssotski10. RPK Teed OÜ                                  Rain Künnapuu11. Ojassaar OÜ                                    Jaan Lipsmäe12.–13. N & V AS                                    Nikolai Ossipenko12.–13. Skinest Ehitus AS                    Dmitri Zussev14.–15. Järva Teed AS                          Peep Õun14.–15. Teede Projektijuhtimise AS   Ilmar Link16. Sahkar TT OÜ                                   Lauri Roosiorg17.–18. Sakala Teed OÜ                      Toomas Leppik17.–18. Landhe Trade OÜ                   Allan Ringo19. Teed ja Trassid OÜ                        Indrek Pukk20. T.A. Asfalt Grupp OÜ                       Tiit Aru21. Teearu Grupp OÜ                            Tarmo Aru22. Leonhard Weiss RTE AS               Kalle Kask23. Telimer Grupp OÜ                           Reimo Leiger24. Tinter-Projekt OÜ                             Vello Sova25. Bestrail Grupp OÜ                           Erkki Hummal26.–27. Leo Kivi OÜ                               Andres Leosk26.–27. Asfalditeenus OÜ                    Peeter Kirt28. Õuemeister OÜ                               Tarmo Saupõld29. Teetööde OÜ                                   Toomas Palumets30. Tuurmaa OÜ                                    Veiko Tuurmaa31. Viamer Grupp OÜ                           Marino Kõller32. Matthäi Ehitus OÜ                           Jüri Leonov33. Teedeprojekt OÜ                            Mikk Paloots34. T-Model OÜ                                      Veiko Veerpalu35. Kohtla Ehitusteenus OÜ                Valeri Sidorenko36. Orvek OÜ                                          Olga Solokhina37. Renome EST AS                             Valeri Fjodorov38. Coniery OÜ                                       Viktor Rumjantsev39. Relani Projekt OÜ                           Natalja Musko40. TREV-2 Grupp AS                           Tõnis Pleksepp41. KMG Inseneriehituse AS               Indrek Pappel42.–43. Tallinna Teede AS                  Jüri Läll42.–43. Merilyni Grupp AS                   Ahto Hiie44. Hiiu Teed OÜ                                  Raigo Sahtel45. Asfako OÜ                                       Viktor Proos46. Teede Tehnokeskus AS               Ilmar Jõgi47. Turgel Grupp AS                            Meelis Laido48. JYKY OÜ                                          Elmut Aasma

Loe pikemalt metoodikast ja intervjuud TOPi võitjaga 10. oktoobri Äripäeva Ehituse lisast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785