Autor: Kadri Jakobson • 11. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõgevamaa TOPi võitja: olen riigi jaoks nagu loll lüpsilehm.

Jõgevamaa parima ettevõtte Wesico Projecti omanik Anti Mölter ütleb, et tippu jõudmise taga on 10 aastat armutut töörabamist ning kui aega tagasi kerida, siis uuesti seda kõike ta enam ei alustaks.

“Ettevõtjana tunnen, et olen riigi jaoks nagu loll lüpsilehm,” ütleb Mölter.

Kunagi elukutselise sõdurina Bosnias ja Kosovos teeninud Mölter asutas oma ?rma täpselt kümme aastat tagasi. Viimase aastaga on ?rma teinud kolossaalse hüppe, jõudes Jõgevamaa edetabelis 39. kohalt tippu ning kasvatades mitu korda käibe- ja kasuminumbrit. “Mulle see ei ole üllatus, sest ma tean, kes on Jõgevamaa kõige parem ?rma,” ütleb Mölter enesekindlalt.

Ta räägib, et on kümme aastat puhkuseta tööd rabanud ja see ongi töö tulemus. “Ausalt öeldes uuesti ma seda asja küll ei alustaks. Ettevõtlusega tegelemine on üldse väga keeruline.

Vanemad ettevõtjad on väsinud ja ?rmad on müügis, noori peale tulemas väga pole. Aga kõik ei saa ju olla ITmehed, see ilus elu ei pruugi kaua kesta,” räägib ta.

Möödunud majandusaasta aruandes on ettevõte kirjutanud, et seoses üldehitusturu elavdamisega CO2-kvoodi müügist rahastatavate projektide näol on ?rma võtnud eesmärgiks osaleda suurematel üldehitusega seotud riigihangetel. Nüüd võib öelda, et plaan on õnnestunud.

Wesico Project on võitnud hulga riigi- ja ka erasektori hankeid, viimase paari aasta sisse mahub üle paarikümne objekti.

Loe pikemalt 11. oktoobri Äripäeva paberlehest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785