14. september 2012
Jaga lugu:

Kas Tallinna Sadam eksis Muuga kai ehitushankes?

Riigikontrolli teatel avaldab amet auditiaruande esmaspäeval, 17. septembril, mis käsitleb Muuga konteinerterminali 17. kai rajamist. Auditis selgub, kas Tallinna Sadam oleks saanud kai rajamist paremini korraldada?

Riigikontroll auditeeris ASi Tallinna Sadam toiminguid Muuga konteinerterminali laiendamisel aastatel 2007–2010 (uute kailiinide rajamine merre ja nende taha terminali jaoks 27-hektarilise sobiliku maa-ala rajamine).

Konteinerterminali laiendamisse investeeris sadam üle 64 miljoni euro (summa koos käibemaksuga). Osa sellest saadi Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist. Riigikontroll hindas ehituse ettevalmistamisel ja hankelepingu täitmisel Tallinna Sadama tegevjuhtkonna otsuste ratsionaalsust ja seadustele vastavust.

Riigikontrolli sõnul on läbiviidud audit väga keeruline ning mahukas.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee