11. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lemminkäinen lõpetas Õismäe siseringi tööd

1,3 miljonit eurot maksma läinud projekt avatakse kolmapäeval 12. septembril. Taastusremondi käigus korrastati nii teekatet kui ka ringtee ümbrust.

Lemminkäinen Eesti AS poolt juhtid Õismäe siseringi remonttööde käigus uuendati sõidutee katted, korrastati kõnniteed, laiendati parkimisala, lahendati sademevete ärajuhtimine, paigaldati liikluskorraldusvahendid ja teekattemärgistus ning taastati  haljastus. Korrastatud parkimisalad andsid Õismäe siseringi elanikele juurde 117 uut parkimiskohta ja remondijärgselt on loodud korrastatud parkimiskohad 770 sõidukile.

Väike-Õismäe siseringi taastusremont teostati kahes etapis. Töödega alustati  2011.aasta sügisel ning jätkati 2012. aastal. Esimeses etapis kujunes tööde maksumus  225 000 eurot ja

II etapi maksumus on 1 088 000 eurot.

Väike-Õismäe siseringi taastusremondi projekti koostas OÜ ViaGeo. Töövõtja on Lemminkäinen Eesti AS. Tööde kogumaksumus  1 313 000 eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785