Autor: Kadri Bank • 10. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas kuumale kinnisvarale enne teisi jaole saada?

Nii ehitajate kui ka maaklerite võnul on nn letialune kaup kinnisvaraäris pigem müüt. Samas on mõned nipid, kuidas ihaldusväärsetest pakkumistest enne teisi teada saada.

Kuivõrd iga suurem ehitustöö tuleb kooskõlastada  kohaliku  omavalitsusega,  siis  esmane  info uute võimalike kinnisvaraarenduste kohta liigub just seal. Tallinna linnaplaneerimise ameti juhataja Anu Hallik selgitas, et amet saab arenduste kohta esmase info siis, kui esitatakse detailplaneeringu algatamise taotlus. “Sellest hetkest alates on kogu protsess jälgitav Tallinna planeeringute registris,

mis on ülesehituselt esialgu veidi keeruline. Täiendavat infot juba konkreetsete planeeringute kohta võib küsida meie ameti arhitektidelt, kes oma piirkonna arendustega hästi kursis,” lisas ta

Loe põhjalikumalt 10. septembri Äripäeva paberlehest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785