3. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saint-Gobaini uus turundusdirektor: suurt kasvu ehituses ei tule

Üldehitusmaterjale tootva ja müüva ettevõtte Saint-Gobain Ehitustooted AS-i Weberi teatel on ettevõtte uus turundusdirektor Priit Pallum.

„Esimese sammuna on kavas turundus- ja müügiosakond ümber struktureerida ja seeläbi meeskonna juhtimine ning tegevused dünaamilisemaks ja efektiivsemaks muuta,“ sõnas Pallum. „Edaspidi tuleb tähelepanu pöörata innovatsioonile ning uute toodete ja lahenduste juurutamisele. Mõne projektiga oleme jõudnud juba ka algust teha."

Pallumi sõnul on Eesti ehitusturg viimased paar aastat mõõdukalt kasvanud. Märkimisväärselt on kasvanud energiasäästuga seotud valdkonnad, eeskätt fassaadide soojustamine ning renoveerimine. Siin on kasvumootoriks CO2 müügiraha ning Kredexi laenud.

„Suurt ja kiiret kasvu ehituses ei tule. Palju sõltub ka sellest, kuidas majandusel läheb ning milline on pankade laenupoliitika,“ ütles Pallum. „Kui elu viimaste aastate rütmis edasi liigub, siis võiks ennustada keskmiselt 5-6% aastast ehitusmahu kasvu. Sõltuvalt sektorist on kasv kindlasti erinev. Renoveerimise osakaal on viimastel aastatel suurenenud ning kõik märgid näitavad, et see jääb ka lähemal 3-4 aastal nii,“ täiendas Pallum.

„Mul on hea meel, et uus turundusdirektor tuli meie enda organisatsioonist,“ ütles Saint-Gobain Ehitustooted AS-i Weberi äriüksuse direktor Mart Arro.

Saint-Gobain on tööstuskorporatsioon, mis tegutseb 190 000 töötajaga 64 riigis.

Eestis kuuluvad Sain-Gobain Gruppi Saint-Gobain Ehitustooted AS, Saint-Gobain Glass Estonia SE, Optimera Estonia AS (Ehituse ABC) ja Vennad-Dahl AS.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785