8. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SRV pettus Lätis ja keskendub Eestile

Ehitusfirma SRV teatas, et taandab oma tegevuse Lätis ning keskendub oma tegevuses Baltikumis Eestile, kirjutab Taloussanomat.

SRV lõpetab oma tegevuse Lätis selle aasta sügise, teatas SRV.

Ettevõtte sõnul on Läti ehitusturg olnud keeruline ja raske juba pikka aega. „Meil on Lätis olnud viimastel aastatel vaid paar projekti ning tuleviku väljavaated ei ole just inspireerivad,“ märgib SRV.

„Keskendume oma rahvusvahelises tegevuses senisest selgemalt Venemaale ja Eestile,“ ütles SRV tegevdirektor Jukka Hienonen.

SRV jõudis tänavu taas kahjumist kasumisse. Kui kevadel oli ettevõtte kahjum 1,7 miljonit, siis perioodil aprill - juuni jõudis SRV 2,5 miljoniga kasumisse. Käive suurenes 136,6 miljonilt eurolt 169,7 miljoni euroni. Kasv tulenes enamasti kodumaise elamuehituse objektide valmimisest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785