30. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti katusemeistrid lähevad maailmameistrivõistlustele

Eesti saadab Šveitsis toimuvale katusemeistrite maailmavõistlusele Eesti parimad noored, kuni 26-aastased katusepaigaldajat.

13.-17.novembril 2012 toimub Šveitsis 24.IFD (International Federation For The Roofing Trade) maailmameistrivõistlused noortele katusemeistritele. Etteantud ülesannetes võistlevad katusemeistrid kolmes võistluskategoorias:

- kivikatused

- metallkatused- lamekatused

Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liit, kes on IFD täisliige aastast 2011.aastast, saadab oma esindused võistlema kõigis kolmes kategoorias. Parimad Eesti noored katusemeistrid selgitati välja suvel 2012 võistluse Baltroof raames.

Maailmameistrivõistluse jooksul paigaldatakse etteantud ülesande alusel ja valmis stendile eelpoolkirjeldatud katusekatted. Sõltuvalt katusekattest sisaldab ülesanne keerukamate sõlmede lahendamist. Katmist vajavad korstnaümbrus, neelud, katustesse paigaldatakse katuseaknad, päikeseenergia elemendid ja teised läbiviigud.

Võistlust hindab rahvuvaheline žürii, kes hindab erialaseid oskusi kui ka üldist töösse ning töövahenditesse suhtumist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785