Autor: Ave Lepik • 27. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Tasku laienes kolme miljoni euro eest

Neljapäeval avatakse Tartu südalinnas Tasku keskuse juurdeehitus. Tegemist on selle aasta mahukaima kaubanduskeskuste investeeringuga Lõuna-Eestis.

Tasku 2400 ruutmeetri suurune juurdeehitus ühendab praeguse kaubanduskeskuse Plaskuga. Juurdeehitust iseloomustab kaasaegne interjöör ning mitmekülgne moekaupade valik - esindatud on Lindex, Seppälä, Puma, Eagle Vision, Kanela jpt. Lisaks Tasku juurdeehitusele läbis uuenduskuuri Plasku keskus ning Tasku 2008. aastal valminud osa. Tasku keskusesse tuleb juurde ka uusi söögikohti.

Tasku laienduse investeering koos Plasku renoveerimisega ulatub kolme miljoni euroni, kokku on keskuse (s.h. Dorpati) ehitusse investeeritud üle 60 miljoni euro, so üle miljardi krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785