24. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liidul uus juht

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liidu (EETEL) juhatus kinnitas  21. augustil toimunud koosolekul uueks EETEL-i tegevjuhiks Are Veski, kes asub tööle 3. septembrist 2012.

EETEL-I juhatuse esimehe Märt Viilebergi sõnul on uue tegevjuhi esmaseks ülesandeks liikmete huvide eest seismine osaledes käimasoleva ehitusseadustiku ning ehituslepingu ja alltöövõtulepingu üldtingimuste kui hea tava koostamisel ja kehtestamisel, samuti võrguelektrikute täiendkoolituse kolmanda etapi koordineerimisel. Are Veski mitmekülgsed kogemused ja erudeeritus tulevad EETEL-I tegevjuhi ametis kindlasti kasuks.

Are Veski (54) omab pikaajalist töökogemust elektrivõrgu kaasaajastamisel, töötades energiakontserni Fortum Eesti ettevõtetes. Fortum Elekter AS tegevjuhi ning juhatuse esimehena viis ta lõpule ettevõtte integreerimise Fortumi kontserni ning juhtis mastaapse investeerimisprogrammi elluviimist vastavalt Läänemaa elektrivõrgu erastamislepingule.

2008-2011 oli Are Veski AS Onninen juhatuse esimees, kelle ülesandeks oli Onninen Baltikumi infrastruktuuri- ja tööstuse segmendi müügivaldkonna juhtimine.

Alates 1997. a on Are Veski osalenud Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte ühingu töös, olles tehnikakomitee esimees, siserevident ning aastatel 2004-2012 ka juhatuse liige.

Are Veski on lõpetanud insenerina Tallinna Tehnikaülikooli ning EBS rahvusvahelise ärijuhtimise ja väliskaubanduse eriala.

2007. aastast kuni selle aasta 24. juulini oli EETELi tegevjuhina ametis Jaan Allem, kes lahkus ametist omal soovil. Jaan Allem asus pärast ametist lahkumist tööle SAAJOS AS juhatuses.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785