Autor: Kadri Põlendik • 22. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haakon Nõmme: paberid peavad korras olema

Turg hakkab nüüd puhastuma. Näen, et väga palju eestlased lahkuvad maksunumbrite pärast. Loomulikult ei ole meeldiv, et inimestele mingid numbrid külge pannakse.

Mul on suur?rmades eesti tuttavatest projektijuhte ja nad ütlevad, et kuna asjad on tellija suhtes nii karmiks aetud, et võid saada alltöövõtja eest, kellel ei ole kõik paberid korras, kuni 50 000 trahvi, siis ei ole enam kedagi tööle võtta, sest eestlased ei suvatse oma pabereid korda ajada. Nad kas ei suuda või ei oska või ei taha.

Tegelikult on spetsialiste vajaka. Omaette probleem on professionaalse tööjõu puudus, mis on siin olnud juba aastaid. Soomlased arvavad, et kuna neil on nii palju töötuid ehitussfääris, tuleks need tööle võtta

Loe pikemalt 22. augusti Äripäeva paberlehest või digilehest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785