15. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima plaanib ehitada juurde neli uut kauplust

16. augustil avab Maxima esimese supermarketi kaupluse Tallinnas. Tulevikus plaanitakse ehitada lisa.

„Ehkki tegutseme Eestis aktiivselt juba kaheksa aastat, pole meil suuremat poodi siiani Tallinnas ette näidata,“ ütles MAXIMA Eesti OÜ tegevdirektor Vaidotas Pacesa.

Pacesa sõnul on avatav kauplus esimene samm kogu pealinna kaupluseketi uuendamiskavast. "Oleme võtnud lähiaastate suunaks tõsta kaubanduskvaliteeti ja renoveerida mitmeid Maxima X Tallinna lähikauplusi,“ ütles Pacesa.

"Lähiaastatel on kavas rajada pealinna veel neli Maxima XX supermarketit, millest järgmine avatakse juba selle aasta detsembris Smuuli tänaval. Osa suuremaid kauplusi tuleb nii nagu Ümeragi lähipoodide asemele, osa ehitatakse uutele kruntidele. Lisaks käivad juba ettevalmistused ka Linnamäe teele hüpermarketi rajamiseks,“ selgitas Pacesa.

MAXIMA GRUPE, UAB omab Balti riikides ja mujal kokku  493 kaubanduskeskust, millest 67 asub Eestis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785