Riverside mitmekordistas tulemust

Ehitusfirma Riverside müügitulu kasvas 2011. aastal 312%. Admiraliteedi-äärse kinnistu ümberhindamine tõstis ettevõtte puhasrentaabluse 191 protsendini.

Riverside OÜ on aktiivselt tegev nii Eestis kui ka Ukraina turul. Ettevõtte majandusaasta aruande andmetel alustab Riverside sel aastal Kiievis järjekordse kaubanduskeskuse ehitamisega, mille maksumus on 8 miljonit dollarit. Alustatud on juba Simeferoli ostukeskuse ehitusega, mille maksumus on 25 miljonit dollarit. Ostukeskuste omanikuks on eelmisel aastal Äripäeva Rikaste TOPis esikohale tõusnud Hillar Teder, kes tegeleb Ukrainas aktiivselt ostukeskuste rajamise- ning arendamisega.

„Suure tõenäosusega ehitavad nad meile iga aasta juurde ühe kaubakeskuse. Eelkõige tänu sellele, et nad oskavad kasutada KredExit. Ukrainas on selline olukord, et enamik tahab sulle ehitada vaid nii, et maksad raha ette, vähemalt osaliselt. Selleks on vaja ettevõtteid, kellel on oma raha või kes oskavad rahastada seda ehitusprotsessi,“ selgitas Teder.

Loe pikemalt Riverside OÜ tegemistest ja tulemustest tänasest (13.08) Äripäeva paber- või digilehest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed