3. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Isoveri soojustusmaterjal tunnustati Soomes parimaks

Isoveri toodetud soojustusmaterjal tuli Soomes ehituskauplustes müüdavate mineraalvillade soojapidavuse suutlikkuse testi võitjaks.

Hoonetele seatud energiatõhususe nõuded on viimasel ajal muutunud üha nõudlikumaks ning sealhulgas pööratakse üha rohkem tähelepanu soojapidavusele ning soojustusmaterjalide sobivusele ehitiste konstruktsioonidele. Sageli määravad soojustusmaterjalide paksused ka seina paksuse mõõtmeid. Testi tulemusel toodi esile, et tänu heade soojuspidavuse tingimustele ja tihedusele ei vaja konkursi võitnud toode seinakonstruktsioonide paksemaks ehitamist. Lisaks tunnustati Isoveri soojapidavuse ning töödeldavuse tingimusi.

Konkursi puhul hinnati soojustusmaterjalide puhul soojapidavust, õhu läbilaskvust, tulekindlust ja niiskuskindlust.

Konkursil võrreldi järgmiste tootjate soojustusmaterjale::

Ekovilla, Ewonawool, Hunton Flex, Isolina ISO-L, ISOVER, Knauf, Konto, Paroc, Rockwool ja Ursa Klaasvill.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785